Бомбардирська тиша! Підсумки 27-го туру Другої ліги
07.05.2024

Помітні події 27-го туру Другої ліги

Фото: СК Чайка


Звитяга другої команди Кременя. Рано чи пізно все закінчується. Затяжня невдала серія Кременя-2 довжиною у 38 матчів без жодної перемоги - нарешті обірвалася. Це сталося у домашній грі кременчужан з Тростянцем, її долю вирішив єдиний влучний постріл Анатолія Стецюка.

Ювілей Вірта. 50 років виповнилося в день матчу з Кудрівкою головному тренерові Звягеля Юрію Вірту. Краватка чи перемога? Ні те, ні інше. "Містяни" дивом не зіпсували ювілей свого наставника: з 25-ї хвилини поступалися і дивом врятували гру в компенсований арбітром час. Як, до слова, це було й в попередньому турі з Дружбою (1:1).

Фото: ПФК Звягель


Хеттрик Сомова. У Дружби - маленьке досягнення. Перший хеттрик на професіональному рівні. Автор цієї, без перебільшення, історії - нападник Іван Сомов. Він тричі - упродовж 40 хвилин (13, 33, 53) - розписався у воротах другої команди Карпат (5:2).

Чорма смуга одеситів. Не найкращі часи переживає Реал-Фарма з точки зору результатів. В пасиві одеситів - серія з п'яти поразок. І жодного забитого м'яча в них. 503 хвилини команда Андрія Пархоменка не може вразити ворота суперників. Серія триває.

Мовчання бомбардирів. Найкращі стрільці цього туру наче змовилися і проявили гольове мовчання. Артур Загорулько та його Нива взагалі втретє за весну "скатали" 0:0; тиша й від Богдана Семенця з Чайки; не забив укотре з Реал-Фармою й Сергій Барсуков. Єдина втіха - наблизився до когорти найкращих снайперів Іван Сомов з Дружби, який оформив хет-трик у матчі з Карпатами-2 і тепер має в своєму активі 10 голів.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Перша ліга. "Бронза" Лівого Берега, повернення Металурга

Завершився дев'ятий тур весняної частини сезону у Першій лізі

Новини Другої Ліги

Звягель і ЮКСА проведуть заключні матчі в регулярному чемпіонаті. MATCHDAY! Анонс матчів 29-го туру Другої ліги

У неділю 29-й тур буде закритий трьома матчами

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. 9 тур. Анонс матчів групи Вибування

Сьогодні пройдуть усі п’ять матчів

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. Дев'ятий тур. Анонс матчів групи Чемпіонська

У суботу пройде вісім матчів