У Другій лізі грають до останньої секунди! Підсумки 26-го туру
30.04.2024

Помітні події 26-го туру Другої ліги

Фото: ПФК Звягель


Обмаль голів. Результативністю навесні команди не радують. У п'яти іграх 26-го туру - лише вісім забитих м'ячів. Стільки ж було після поновлення сезону, в 20-му турі. На один більше - в наступному. А потім - від 12 до 18 за тур. І ось чергове стрілецьке падіння. Сподіваємося, тимчасове.

Грай до останнього! "Ти не програв, доки не пролунав фінальний свисток". Зізнавайтеся, чули таку фразу? Гравці Руху-2 та Звягеля, схоже, не тільки чули, а й добре її запам'ятали. І ось вам приклад. Львів'яни переможний гол у ворота Реал-Фарми провели в компенсований час (90+2 хвилина), а звягельці врятувалися від поразки з Дружбою взагалі на останніх секундах (90+5).

Звитяги Вінниці та Львова. Нива навесні не перемагала (три нічиїх за однієї поразки). Як і молодь Руха, яка провела на гру більше (три нічиї і дві поразки). Символічно, мабуть, що невдалі серії обох команд перервалися одночасно - в 26-му турі. Вінниччани впевнено перемогли Кремінь-2 (2:0), а львів'яни вирвали три очки в матчі з Реал-Фармою (1:0).

Фото: ФК Нива В


Бразильська прем'єра. Погоду в клубі ЮКСА роблять легіонери, а їх у заявці - шестеро. Черговий матч - черговий успіх бразильця. Три очки зі Скалою 1911 дебютанту Другої ліги приніс півоборонець Фернанду, який вперше відзначився в чемпіонаті України.

Дебют Прокопіненка. Напередодні гри з Локомотивом Тростянець звільнив Валерія Шаповалова, з яким не міг виграти вісім матчів поспіль. З Володимиром Прокопіненком, що став виконуючим обов'язки головного тренера, "містяни" також не виграли, однак і не програли, розписавши бойові 1:1.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Другої Ліги

Півзахисник Чайки Клименко: приємно забивати двічі. Але то вже історія

ПФЛ і Sport Arena називають героя 28-гшо туру в Другій лізі. Це півзахисник Чайки Владислав Клименко

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Восьмий тур. Яскраві голи (відео)

ТОП-5 голів груп «Чемпіонська» та «Вибування»

Новини Першої Ліги

Студенко: в заключних матчах Гірника-Спорт все залежить від нас

ПФЛ і Sport Arena називають героя восьмого туру в Першій лізі - це нападник Гірника-Спорт Студенко

Новини Другої Ліги

Лідери беруть своє! Підсумки 28-го туру Другої ліги

Помітні події 28-го туру Другої ліги