Надійна оборона лідерів. Друга ліга. Підсумки 25-го туру
24.04.2024

Помітні події 25-го туру Другої ліги

Фото: СК Чайка


Прем'єра Вірта. На посаді головного тренера "містян" дебютував Юрій Вірт. З новим тренером Звягель переграв молодь Карпат (2:0). Відомий фахівець, який успішо працював із Вересом, на цій посаді замінив виконуючого обов'язки головного тренера Миколу Гібалюка, котрий, в свою чергу, перейшов у Полісся.

Фото: ПФК Звягель


Лідер серед стрільців. Гол Артура Загорулька на останніх хвилинах зустрічі з Локомотивом не дозволив здобути Ниві бодай очко (1:2), однак став важливим особисто для форварда. Це - 16-й для нього м'яч у турнірі. Граючий президент вінницького клубу вийшов на чисте перше місце у списку бомбардирів, випереджаючи на один гол Дениса Ндукве, який з весни виступає в елітному Поліссі.

Результативна ЮКСА. Команда з Тарасівки - друга за результативністю. 54 голи в 23-х матчах оформили її гравці. У семи випадках громили суперників. Останній приклад - гра з молоддю Руху (4:0). Зазначимо, що безпосередню участь у цій перемозі взяли бразильські легіонери ЮКСА, котрі забили три з чотирьох командних м'ячів.

Безгольові одесити. Останні зустрічі радощів прихильникам Реал-Фарми не принесли - три поразки поспіль із загальним рахунком 0:6. Востаннє одесити здобували очки в 21-му турі, тоді ж і забивали востаннє (нічия з Карпатами-2 - 1:1). Команда Андрія Пархоменка не може відзначитися вже 323 хвилини.

Фото: ФК Реал Фарма


"Сухарики" Звягеля з Чайкою. Дуже надійною обороною відзначаються лідери. Звягель з Чайкою в цьому турі встановили чергові досягнення. Команда з Житомирщини провела вже 12-й "сухий" поєдинок, стільки ж стало і в активі пристоличного колективу. А ось ЮКСА, що очолює турнірну таблицю, відстає за цим показником на одну гру.

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Перша ліга. "Бронза" Лівого Берега, повернення Металурга

Завершився дев'ятий тур весняної частини сезону у Першій лізі

Новини Другої Ліги

Звягель і ЮКСА проведуть заключні матчі в регулярному чемпіонаті. MATCHDAY! Анонс матчів 29-го туру Другої ліги

У неділю 29-й тур буде закритий трьома матчами

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. 9 тур. Анонс матчів групи Вибування

Сьогодні пройдуть усі п’ять матчів

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. Дев'ятий тур. Анонс матчів групи Чемпіонська

У суботу пройде вісім матчів