MATCHDAY! 24-й тур. Анонс матчів Другої ліги
17.04.2024

Чергові матчі туру пройдуть протягом середи

Фото: ФК Реал Фарма


Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на перегляд матчів у YouTube! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #житифутболом!

Рух-2 (Львів) – Чайка (Петропавлівська Борщагівка)

12:00. м. Винники, стадіон  ім. Б.Маркевича.

Арбітр: Садковський Ігор

Дискваліфіковані: немає – немає

Цікавий матч відкриває тур. Рух-2 тричі поспіль зіграв внічию, тож дещо похитнувся стосовно свого сьомого місця, яке він посідав у березні. Проте в усіх трьох матчах нічийної серії – проти ФК Тростянець, Локомотива та Кременя-2 – підопічні Безуб’яка створювали чимало моментів і мали шанси розраховувати на більше. Тож навіть проти одного з фаворитів спробують дати бій і зіграти на результат.

У першому колі Чайка обіграла другу клубну команду львів’ян, але автора переможного голу – Вечурка – вже нема в складі петропавлівсько-борщагівців. Так само, як і суперник, підопічні Сизихіна знаходяться в 4-матчевій безпрограшній серії (по одній перемозі та трьох нічиїх), але в Чайки випробування були максимально важкими – зокрема нічиї з ПФК Звягель (2:2) та Дружбою (1:1).

Чайка досягла суттєвого відриву від переслідувачів, а у випадку успіху може скоротити відставання від першої трійки, що дуже важливо.

Історія протистоянь: 1: +0=0–1; 1:2 (–1)

Із них у Другій лізі: всі

Матч першого кола:

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) - Рух-2 (Львів) - 2:1 (2:1)

Голи: 1:0 – С.Клименко, 9; 1:1 – Рогачов, 21; 2:1 – Вечурко, 37

Незабитий пенальті: Гуськов (ЧПБ), 56 – повз ворота


ФК Кудрівка – ЮКСА (Тарасівка)

12:30. с. Кудрівка, стадіон «Кудрівка-Арена».

Арбітр: Воєвода Андрій

Дискваліфіковані: немає – Євдокимов Антон, Махнєв Дмитро, Сантьягу Мендонса Росіан Фернанду

Перший офіційний матч у календарному 2024 році на всеукраїнському рівні прийме село Кудрівка Чернігівської області, і він очікується дуже цікавим.

Після домашньої поразки від Дружби (0:1 на своєму полі) ЮКСА вирушить на Чернігівщину без кілько провідних гравців оборони та середньої лінії. Християнський клуб залишається лідером, але при цьому він втратив одноосібність на чолі таблиці, причому, ПФК Звягель має на матч менше. Звісно, за таких обставин гості захочуть повторити підсумок першого кола, коли вони впевнено переграли ФК Кудрівка.

Проте з того часу багато чого змінилося – ФК Кудрівка змінилася тренерський штаб і велику частину складу. Наразі вона йде на сьомому місці за рівності очок із Карпатами-2 та Скалою 1911. Ясна річ, перемога також потрібна господарям, аби закріпитися в серединці, а за сприятливих обставин навіть вийти на п’яте місце.

Наразі підопічні Баранова не програють п’ять турів із середини листопада (дві перемоги та три нічиї). Проте треба мати на увазі, що ЮКСА на чужих полях не знає поразок уже п’ять виїздів поспіль – від поразки в один м’яч від тієї-таки Дружби в середині вересня.

Історія протистоянь: 1: +0=0–1; 0:3 (–3)

Із них у Другій лізі: всі

Матч першого кола:

ЮКСА (Тарасівка) - ФК Кудрівка - 3:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Венді, 27, 2:0 - Кононов, 47, 3:0 - Габріель Гоуларт, 54


Карпати-2 (Львів) ‒ ФК Тростянець

13:00. м. Дубляни, стадіон  «ЛНУП».

Арбітр: Скрипник Максим

Дискваліфіковані: Савчин Володимир – немає

Зустрічаються п’ята та 12-та команди першості при 12 очках різниці та рівній кількості проведених ігор. У минулому турі Карпати-2 отримали три очки в якості технічної перемоги над Металургом-2, тоді як ФК Тростянець зіграв важкий матч із вінницькою Нивою (1:1 вдома). До того ж, гості подолали важку дорогу більше 900 км.

В першому колі ФК Тростянець здолав молодіжну команду львів’ян (2:0), але що цікаво, Карпати-2 з того часу не програють уже шість виїздів поспіль. Наразі безпрограшна серія «левенят» складає п’ять матчів (дві перемоги та три нічиї з перших чисел листопада). От тільки навесні вони ще не вигравали – нічиї з Реал Фарма та Нивою. Втім, гості з Сумщини мають значно важчу серію – 7 матчів без перемог, навесні – одна поразка та дві нічиї.

Історія протистоянь: 1: +0=0–1; 0:2 (–2)

Із них у Другій лізі: всі

Матч першого кола:

ФК Тростянець - Карпати-2 (Львів) - 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Полянський, 30, 2:0 - Клюс, 88


Дружба (Мирівка) – Реал Фарма (Одеса)

13:30. м. Кагарлик, стадіон  «Дружба».

Арбітр: Орендочка Владислав

Дискваліфіковані: Головко Максим, Дедяєв Андрій, Порохня Андрій – Дмитрієв Герман, Ладика Микита

Лідер за втраченими в минулому турі переміг ЮКСА на її полі, проте це досягнення важко далося мирівчанам. У їхньому списку штрафників – відразу троє основних гравців, до того ж, пам’ятаємо, що вже на початку матчу з «хрестоносцями» через травму був замінений капітан команди, захисник Куба.

Втім, Реал Фарма також підійде до матчу зі втратами. Що цікаво, це перший виїзд одеситів після трьох матчів на своєму полі. Безвиграшна серія підопічних А.Пархоменка складає чотири тури з листопада (по дві нічиї та поразки). При цьому команда встигла позбавити очок одного з лідерів – ЮКСА (1:1), а в минулому турі зазнала поразки від іншого конкурента Реал Фарми – ПФК Звягель (0:3).

Дружба шість турів поспіль із жовтня місяця йде без програшів, але та наполегливість, з якою «фармацевти» чинили опір у матчі першого кола, змушує обережно поставитися до цього матчу.

Історія протистоянь: 1: +1=0–0; 1:0 (+1)

Із них у Другій лізі: всі

Матч першого кола:

Реал Фарма (Одеса) - Дружба (Мирівка) - 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 - Грищенко, 87


Скала 1911 (Стрий) – Кремінь-2 (Кременчук)

14:00. м. Стрий, стадіон  «Сокіл».

Арбітр: Дубиківський Сергій

Дискваліфіковані: немає – Клепко Михайло, Кур'яков Денис

Обидві команди не виграли в минулому турі, проте емоції різні. Скала 1911 поступилася в два голи на виїзді Локомотиву, тоді як Кремінь-2 зумів досягнути вольової нічиєї в матчі з Рухом-2 (1:1). У першому колі стрияни виграли в Кременчуку, проте з мінімальним рахунком.

Наразі підопічні Басараба розділяють 5-7 місця в таблиці, тож перемога над безвиграшним суперником є їхнім великим бажанням. Вона може дозволити повернутися на п’яту позицію, яку Скала 1911 незмінно займала від 14 туру до минулого. Що стосується гостей, то у них є кадрові втрати, а також у виїзному матчі специфіка календаря не завжди дозволяє задіяти гравців із обойми першої клубної команди.

Історія протистоянь: 1: +1=0–0; 1:0 (+1)

Із них у Другій лізі: всі

Матч першого кола:

Кремінь-2 (Кременчук) - Скала 1911 (Стрий) - 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 - Авер'янов, 22

* * *

Матч ПФК Звягель – Металург-2 – +:– завершиться технічною перемогою через зняття резервної команди запоріжців. Локомотив пропускає тур через зняття з турніру Васту, а Нива (Вінниця) – через непарну кількість команд.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Перша ліга. "Бронза" Лівого Берега, повернення Металурга

Завершився дев'ятий тур весняної частини сезону у Першій лізі

Новини Другої Ліги

Звягель і ЮКСА проведуть заключні матчі в регулярному чемпіонаті. MATCHDAY! Анонс матчів 29-го туру Другої ліги

У неділю 29-й тур буде закритий трьома матчами

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. 9 тур. Анонс матчів групи Вибування

Сьогодні пройдуть усі п’ять матчів

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. Дев'ятий тур. Анонс матчів групи Чемпіонська

У суботу пройде вісім матчів