Крута чемпіонська інтрига. Друга ліга. Підсумки 23-го туру
16.04.2024

Позаду черговий тур у Другій лізі

Фото: ФК ЮКСА


Інтрига серед лідерів. Боротьба за пряму путівку до Першої ліги зростає з кожним туром. Лідери б'ються за кожне очко, а очні матчі між ними перетворюються на справжні трилери. Скажімо, виграла Дружба у клубу ЮКСА (1:0) - і тепер за втраченими очками лідирує. І чим ближчим є фініш - тим крутішою стає чемпіонська інтрига.

Бомбардирське двовладдя. Два матчі поспіль "мовчав" Артур Загорулько, два матчі поспіль не забивала і його Нива. Граючий президент відзначився у матчі з Тростянцем - його гол (на відео з 0:40) дозволив вінничанам узяти в гостях очко (1:1). А самому стрільцю наздогнати лідера серед бомбардирів - Дениса Ндукве. В обох по 15 результативних пострілів, тож маємо двовладдя нагорі гонки бомбардирів.


І знову "джокери" Лазоренка. Не втомлюємося відзначати наставника Локомотива. Вадим Лазоренко зробив уже сьому (!) результативну заміну в сезоні. Кияни в рідних стінах переграли Скалу 1911 (2:0), підсумував зустріч Богдан Козій, що з'явився на полі після перших 45 хвилин.

Здобуток кременчужан. Молодь Кременя продовжує бити всі антирекорди. Уже 36 матчів без успіху. Але в останньому турі, з Рухом-2, підопічним Ярослава Здирка хоча б вдалося вперше від кінця жовтня не програти (1:1). Очко для аутсайдера в такій ситуації, безумовно, у залік.

Нічийчий синдром Ниви. Подивіться на останні результати вінничан - 1:1, 1:1, 2:1, 0:0, 0:0, 1:1. Це якийсь жах! Шість матчів - п'ять нічиїх. У команди Юрія Ярошенка синдром намалювався, нічийний синдром. Нива - найбільш миролюбива команда сезону з вісьмома паритетами.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Перша ліга. "Бронза" Лівого Берега, повернення Металурга

Завершився дев'ятий тур весняної частини сезону у Першій лізі

Новини Другої Ліги

Звягель і ЮКСА проведуть заключні матчі в регулярному чемпіонаті. MATCHDAY! Анонс матчів 29-го туру Другої ліги

У неділю 29-й тур буде закритий трьома матчами

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. 9 тур. Анонс матчів групи Вибування

Сьогодні пройдуть усі п’ять матчів

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. Дев'ятий тур. Анонс матчів групи Чемпіонська

У суботу пройде вісім матчів