Зміна лідера, Семенець - в трійці бомбардирів. Помітні події 22-го туру Другої ліги
09.04.2024

ЮКСА піднялася на першу сходинку таблиці

Фото: ФК ЮКСА


Новий лідер. 22-й тур - непересічний. Змінився лідер турніру. Звягель тривалий час утримував першу сходинку, але поступився місцем клубу ЮКСА, якому програв в очній зустрічі (0:2). Утім, у представників Житомирщини є не тільки час для виправлення ситуації, а ще й гра в запасі.

Перший успіх Баранова. Василя Баранова маємо привітати. Із його першою звитягою на чолі Кудрівки. 44-річний фахівець, що раніше працював у Зорі та Ворсклі, прийняв колектив із Чернігівщини взимку, стартував з нічиєї з Локомотивом (0:0), а тепер нарешті і виграв.

Фото: ФК Кудрівка


Мовчання Загорулька. Здавалося, що після відходу до Полісся Дениса Ндукве лідер серед бомбардирів швидко зміниться. Тим більше, що між колишнім снайпером містян і Артуром Загорульком, граючим президентом Ниви, різниця всього в один гол - 15 проти 14-ти. Проте за дві весняні гри ані досвідчений форвард, ані його вінницькі партнери не забили жодного м'яча, задовольнившись сухими нічиїми зі Скалою 1911 і Карпатами-2.

Черговий "джокер" Лазоренка. Вкотре відзначаємо тренера Вадима Лазоренка і його шосте відчуття. Знаний фахівець, який із кінця вересня минулого року очолює Локомотив, вчергове вгадує з заміною. Богдан Мордас урятував залізничників від поразки в матчі з Рухом-2 (2:2) і став шостим лазоренківським "джокером" (двічі ця роль діставалася Яну Каранзі).

Семенець підтискає. Нічия Дружби та Чайки (1:1) важлива для обох команд з точки зору турнірної ситуації. Однак не лише результатом цінна ця гра. Зверніть увагу на автора голу в складі борщагівців - Богдан Семенець. Досвідчений нападник водинадцяте відзначився в нинішньому сезоні, і скориставшись "відсутністю" в турі Сергія Барсукова з Реал-Фарми, обійшов його в списку найкращих стрільців. Тепер снайпер Чайки - третій в заліковому рейтингу.

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Перша ліга. "Бронза" Лівого Берега, повернення Металурга

Завершився дев'ятий тур весняної частини сезону у Першій лізі

Новини Другої Ліги

Звягель і ЮКСА проведуть заключні матчі в регулярному чемпіонаті. MATCHDAY! Анонс матчів 29-го туру Другої ліги

У неділю 29-й тур буде закритий трьома матчами

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. 9 тур. Анонс матчів групи Вибування

Сьогодні пройдуть усі п’ять матчів

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. Дев'ятий тур. Анонс матчів групи Чемпіонська

У суботу пройде вісім матчів